Jump to content

SetTexMapReal Updating Values But Texture Not Changing


Recommended Posts

Hi,

 

I'm trying to write a script which updates the texture mapping offsets using SetTexMapReal but am having a little trouble... After running the script the OIP correctly shows the new offsets but when you view the object the texture hasn't moved to reflect the new values. Any idea what I am doing wrong?

 

Thanks,

Duncan

Link to comment
21 minutes ago, klinzey said:

Try resetting for forcing the object to redraw after you update the texture map.

 

Thanks for the suggestion -Any tips on how? I tried the Redraw & RedrawAll commands but the texture still didnt update.

Link to comment
13 minutes ago, klinzey said:

Try ResetOject()

Nope. didnt work. Maybe I'm doing something wrong in my code...

 

Procedure SetMapping;

	Procedure SetOffset(h :HANDLE);
	BEGIN
		SetTexMapReal(h,3,1,300);
		ResetObject(h);
	End;
	
Begin
	ForEachObject(SetOffset,(Sel=True));
End;
Run (SetMapping);

 

Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...