Jump to content
  • 0

Mysterious Subdivision editing issue in 2021 SP3.1


Question

I'm having an issue with subdivision editing- I've created a subdivision object by converting from an Extrude, and I don't seem to be able to edit it.

 

I've pasted the object into a new file, but no dice. Strangely, I've made a generic subdivision object in a new file that I can edit, but once I paste in the mystery object I am unable to edit either one. I've tried it on two computers, both running 2021 SP3.1.

 

Thanks for any insight!

 

Severn

Subd Test.vwx

Link to comment

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Your object is about a million feet in every direction from the origin.

 

Once I move it back closer to the origin it become editable, but maybe not the way you want it to be.

 

I recommend moving it in the original file. If you have other objects a long way from the origin those could be causing problems also. "Far away" objects often show as rendering problems, but I guess they can also effect subdivision editing.

  • Like 1
Link to comment

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...