Jump to content
Ed Wachter

Hardscape Objects disappear while editing surface modifiers

Recommended Posts

I'm new to aligned hardscape objects. I'm currently having two problems: Whenever I enter the Edit Surface Modifiers mode the hardscape outline disappears. This may be not be a hardscape problem as I often have objects disappear in other editing spaces e.g. inside groups.

 

Also, I can only get the borders of the objects to render. The rest of the object appears only in wireframe. I have a Main Texture selected but it only appears on the border.

 

Please help if you can.

 

Thanks

Ed

Share this post


Link to post

As I posted in the General forum, as a work-around I'm using 3D polygons, outside the hardscape object, to shape the surface. If I learn more about the disappearing hardscape outline I'll post about it here.

 

Ed

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...