Jump to content
Dubman

SP3.1 Problems

Recommended Posts

Posted (edited)

Every day I'm finding more crazy things happening with this version of VW. Some days some things work like they are suppose to, then like today when I add a hatch & want to give it a fill color it is not visible until I use the scroll wheel on my mouse to zoom in & out. Then new color fill is only visible in wireframe 2D Plan when zooming in & out unless I use Open GL. I have not seen this issue before.

Anybody else having this problem?

My VW Preferences Display is set to Good Performance & Compatility

See short video of this happening attached - I changed the brick grey hatch to green & added a white fill to the sand hatch with in the basin

 

After switching the display setting to Best Performance it is working like it should.

 

Edited by Dubman

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...