Jump to content
station

gl rendering and runaway objects

Recommended Posts

Had an interesting experience where viewports went blank with an open gl render (fine in hidden and rendered). Also was not able to work in both wireframe or open gl on a 3d model in layers. Previous version of the file was fine and subsequent changes were model changes (walls symbols moved, etc.).

Did the usual, reboots, changing vw open gl preferences, etc. - then given the revisions I started looking for orphan objects which seems to be a source of lot of vw problems...and that was it - a symbol that decided to run away from home and was located a few miles away. Safe and sound but definitely screwed up my working day - about on par with my dog.

 

So the question is why do symbols run away and could be a question for a software psychologist - do they not feel part of the software family, alienated kind of thing? What can be done to make them behave?

  • Like 1

Share this post


Link to post

I have not seen a lot of objects running away in VW documents. But I have seen a lot of objects far from the origin in imported files. Especially DWG.

 

Any chance those objects are coming from a broken family and running away from their VW Foster family?  ;-)

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...