Jump to content
  • 0
line-weight

Resizing clip cube section causes graphical glitches

Question

Posted (edited)

VW2021 SP3.

 

I have found that if I make a clip cube sectional view in OpenGL, in a sheet layer viewport, and then I go back in to edit the clip cube extents, that when I return to the sheet layer, the clip cube extents have been changed but there is a major graphical glitch which appears to make the whole model in wireframe plan view flash in and out of view.

 

This makes things unusable and I have to close and reopen the file to solve it.

 

I *think* this only happens when I also have a "floating view pane" open. This is not the first problem I have noted appearing when I have a floating view pane open; having one open seems to cause multiple issues, some of which I have reported in the past.

 

 

 

Edited by line-weight

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...