Jump to content
  • 0
Mason2152

Schematic View Not Working as Expected

Question

I am a student using VW2020 Spotlight. I have tried to use schematic view before with little success and I'd like to find out the problem.

I have a vertical pipe I converted to a hang position and attached instruments. The Top view looks ok (If I had schematic view working correctly they wouldn't be angled in the view and you would get Label Legend info from the schematic view). If I move to 3D view the instruments are pointing completely in the wrong direction and when I move them or use a focus point the 2D view goes all wrong and the schematic view gets messed up as well.

In the instance below it's even worse, the label legend in the schematic view is coming off the front of instrument and I can't find a way to have a different label legend in schematic view than top view.

Does anyone have good lessons on schematic view?

 

 

Chekhov Courtyard.vwxChekhov Courtyard.vwx1600913943_VectorWorksError.thumb.png.56b43b29e0503f1e1112aa2dc50adcb5.png

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...