Jump to content
  • 0
drelARCH

VW 2021 SP3 - Hidden Line Render Horizontal Section VP All Surface Hatches Disapper - Only Slab Objects

Question

Posted (edited)

All surface hatches of slab objects are gone in horizontal sections viewport (only orthogonal projection) in latest update. Across all files...very very bad.

Anybody experiencing this issue? 

 

Any known fix?

Thanks.

Edited by drelARCH

Share this post


Link to post

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Any idea how to bring back in SP3 slab surface hatches...? 

Maybe @Matt Panzer might have solution...? Our projects solely use horizontal sections to generate plans, now hatches of floors (or roofs = sloped slab with drainage settings) are all gone.

It so frustrating to see again after service pack update that surface hatches have issues.

 

It seem to me that there is lot more issues now than in previous SP.

- for some reason i get missing some lines of slab objects (roof flashings) in section viewports

- also missing visible lines of extrudes in autohybrid (fixing ill interior/exterior wall component at the door/window openings)

- site model take way longer to update with some flickering during update

- there is no fix to section viewports randomly converting to regular viewports fo no evident reason

- in few hours of work after upadte I saw way to many unwated conversion of section lines styles to unstyled

- viewport with clip cube active in opengl viewport...when clip cube plane is changed in elevetion in-place on return to viewport whole sheet layer is covered with some version of top view of model...

 

Files were generated in 2021 version and I am afraid I cant be more clean and very strict with dealing all resources  and what comes into files

 

...WHY, WHY, WHY ???

Share this post


Link to post
  • 0

The surface hatches were showing in VW2021 SP2 but not in SP3?

 Can you send me a file showing the problem?

Share this post


Link to post
  • 0

OK.  I got the file and see the issue.

Bug submitted (VB-177491).  I'm getting attention to this ASAP.

  • Like 1

Share this post


Link to post
  • 0
On 3/18/2021 at 8:07 PM, Matt Panzer said:

OK.  I got the file and see the issue.

Bug submitted (VB-177491).  I'm getting attention to this ASAP.

Hope soon is really very soon. 

All work that went into setting up surface hatches for many materials textures in plan view is useless now.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...