Jump to content
  • 0
GatRed

Data manager bug : Database disappeared after deleting a class

Question

Hi everyone,

 

I'm experiencing an annoying bug which makes impossible for me to use v2021.

I'm working with 2D/3D symbols for windows with custom database attached in the ressources manager, in order to makes .ifc exports.

After I opened my v2020 file to Vectorworks 2021, I noticed that when I deleted a class, re-assigning the elements to another class, the database of my 2D/3D windows symbols disappeared after freezing a few seconds.

I made 2 videos on macOS and on windows10, to show this behaviour, which are attached to this post.

 

Does anybody know why this happened ?

Or does anybody already meat this issue ?

 

Meanwhile, I'm stuck under v2020…

 

Thanks in advance for your feedback,

with kind regards,

GatRed

Edited by GatRed

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Just in case someone read this topic :

according to vectorworks staff, this issue will be solved in v2021 SP3.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...