Jump to content
  • 0
drmdzh

devices not hanging on position

Question

I created a hanging position (2" pipe) - object info palette says "Hanging Position".

Using the Lighting Instrument Tool to drop instruments in, there's nothing I can do to get the instrument to attach to the pipe, always comes in a z=0.

 

I googled for the answer, but nothing I find is vwx 2020. The vwx tutorial says what I am doing is correct, it should work.

In the instrument info palette, it says Position: Pipe 1 (which is correct), but it is NOT on the pipe, it's 10' below it.

 

I have restarted.

I have tried "Attach to rigging object".

 

I also moved the instrument in 3D to "attach" it to the pipe, and then when I drag-copy the instrument, the new instrument is at z=0 again.

 

How do I get this to work?

 

VWX 2020

Macbook Pro 10.15.7

 

Thanks.

 

 

 

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...