Jump to content
  • 0
Patrick Fritsch

Heliodon is buggy in VW 2020 sp2

Question

Created a heliodon and then changed it classes, it showed up fine in the OIP but something stuck with the originbal class I created it on. If I turned it off, I then lost all shadows. In viewports that did not have the original creation class active, shadows were lost and heliodon disapeared in the Visualisation Palette.

 

Solution was to change it back and forth between classes and magically got fixed....only wasted 2 hours trying to figure it out. Geez!

Ok wrong, back at it again and it was following another class, but solution was the most obvious (Friggin Occam's Razor!); delete old heliodons and just create new ones!

 

Edited by Patrick Fritsch

Share this post


Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

This is a (very frustrating and quite old) bug

 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post
  • 0

If I recall correctly, this bug was already fixed once...seems it has crept back, unfortunately.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...