Jump to content
bbaruch

Disappearing Fixtures

Recommended Posts

I have a relatively large showfile which when it takes live DMX behaves perfectly. But when I try to render a movie using recorded DMX, my back row of light fixtures (Magic Dot R - Standard) don't render. Then when I try to turn them on with live DMX, they don't glow. They don't come back until I restart the program.

 

Has anyone had experience with this? Is there a workaround?

Share this post


Link to post

I've seen this more than a few times.  According to support, this is caused by having a show file with more lights than your computer specs can render.  The only solution I have found that seems to be reliable is to only export a movie IMMEDIATELY after opening the show file in Vision.  Don't turn on any lights, make sure your console DMX is disconnected, don't render out a still before hand.  Start Vision, open the file, load the DMX stream into the DMX Recorder, render video.  I have found that if I turn on any lights before rendering, the export won't have the full compliment of fixtures.  Which is super frustrating after spending an hour to export a movie.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...