Jump to content
symo

Problem with rendering with VW light symbols

Recommended Posts

Posted (edited)

Ive posted this in the Rendering forum also.

 

Ive started seeing a strange issue whereby I create viewports on sheet layers, override the light objects (both from Spotlight & RW lights) until it looks right, render, close the file, re-open, re-render - then all of my Spotlight light objects turn-off for no apparent reason. The VW light object dont do this. I then need to go back to the design layer and re-create the viewport to get it to render properly.

 

Ive attached a sample file with most of the geometry ripped-out (for IP reasons). 

 

Render test.vwx

Another problem that I regularly run into are VW light objects blanking-out their names when I try to edit them in the Visualisation/Lights palette - normally when I select multiple lights and edit several at once. When this happens, I cant edit them in the sheet layer.

 

Any insight would be appreciated.

 

 

Edited by symo

Share this post


Link to post

@symo Be sure you are using 2020sp4. We have seen some files exhibit the rendering problem but believe we have resolved in sp4.

  • Like 2

Share this post


Link to post

Hi Kevin

 

Cheers for the update. Looking forward to SP4!

 

 

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...