Jump to content
Chris Busch

Add List Performing Strangely

Recommended Posts

Hi Everyone,

 

I'm having an issue with the add list node.  If I create a list with the ordered list node and run it in, everything works well, but if I extract that information from a worksheet and run it into the node the result is 0 items.  I've tried formatting the data as different number types (dimension, general, decimal) but same result.  Anyone come across this before?  Thanks!

 

-Chris

 

AddList_Debug.vwx

 

Screen Shot 2020-06-19 at 12.03.42 AM.png

AddList_Debug.vwx

Share this post


Link to post

Hi

It's because the type of your values from worksheet "string".

I added a function node "eval(x)" and now it works. is this what you where looking for?image.thumb.png.f7bf52856f4956a7125dc0856af2a93c.png

AddList_Debug_gim.vwx

  • Like 2

Share this post


Link to post

Amazing, that did it!  I was suspicious that it was a data formatting issue but didn't know how to fix it.  Much appreciated Gregi!

 

-Chris

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...