Jump to content
SophieIona

Background Render: Renderworks Style Not Working

Recommended Posts

Hello, 

 

I have built a basic model working in OpenGL and created various viewports on a sheet layer. 

 

However when I try to change the viewport Background Render to a Renderworks Style or fast renderworks or final quality renderworks the image viewport begins to change but at the last unit goes back to looking like openGL and and exported pages look like OpenGL, but I will change to Artistic Renderworks for example. 

 

Please Help! 

 

Thank you 

Share this post


Link to post
Posted (edited)

I think you have to change the settings in the viewport and not on the sheet layer so if you have been working in open gl.   And create a viewport it will render using open gl change the setting in object info pallet on the viewport and give it a try, I think that will solve the problem 

Edited by Phil hunt
  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...