Jump to content
DBrown

Stake object don't show heigth

Recommended Posts

I have a site model with some hardscapes and when a start to put some spot elevations with the Stake object to show the Elevation to Site Model, there is a place in the site model where the Stake shows a zero value, I've been trying everything,even the Recreate from Source Data with any luck,

In the attached screenshot I've marked an area with red dotted line, when you place the Stake in that area the Elevation of the stake is zero, I move  the stake out of that "ghost" area and shows the correct elevation..

I'm baffled again by the Site Model...
 

Site error.png

Share this post


Link to post

Hi @Tamsin Slatter thanks for the reply, I copied and pasted the Site Model into another file and the error disappeared, I think is something wrong in the file itself

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...