Jump to content
jpccrodrigues

Extrude Along Path Problem

Recommended Posts

Hi guys,

 

Designing a bench for a project, used the Extrude Along Path tool.

In a empty file, result looks ok.

image.thumb.png.f393def3c343c4e2f5646581fdfa5bc3.png

 

When I copy that or try to do the operation on my working file it gets all funky...

image.thumb.png.931385a91b90412cd10475ea7583f633.png

 

Any clue about the problem? I usually don't use 3d model tools, so I'm a little bit lost on this chapter.

 

Thanks!!!

João Rodrigues

Share this post


Link to post

Make sure your OpenGL settings are set to High in the new document.

  • Like 1

Share this post


Link to post

you might run onto more problems as you work, I have ru into unresolved issues with rendering and viewport qualities which I enumerated in a post whole ago, no worries now, but if you run into the same problems let me know, the problems are better visible when on a big screen:

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...