Jump to content
Lauraalmanzar

pads and grade limits not working properly

Recommended Posts

My settings are on proposed only , my pads and grade limits are on proposed but my site does nothing when I update it , the pad shows a reference red line and It seems to be where its supposed to be , but its not modifying my site.

Screen Shot 2020-04-24 at 10.50.09 AM.png

Screen Shot 2020-04-24 at 10.56.50 AM.png

Screen Shot 2020-04-24 at 11.00.17 AM.png

Screen Shot 2020-04-24 at 11.03.49 AM.png

Share this post


Link to post

First make sure your "Use Site Modifiers on" setting is set to the required layer (preferably to test set it to use "all layers". This is in the General tab in the site model dialog.

Second try to update the site model by selecting it and pressing "update.

 

If that does not work feel free to PM me the file and I can take a look.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...