Jump to content
  • 0
Elite Exhibits

Clip Cube invoked when Apply Texture?

Question

Is the Clip Cube invoked when Applying a Texture?

 

VW 2020 SP 3.1 Build 537701 (64-bit)  iMacPro OS 10.15.4


Drawing created in a version prior to VW 2020

Select and Edit an existing Hybrid Symbol

Open the Resource Pallet, select and apply a Texture

It appears that the Clip Cube is invoked? i.e.: Clip Cube Interactive color around Textured object

 

Selecting and reselecting the Clip Cube returns the screen to Wireframe as expected.

Work around - Alter the Clip Cube Interactive Color to White

Do NOT see a reference to this in VectorWorks Help / Clip Cube? - Please let me know - Thanks - Peter

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...