Jump to content
  • 0
Cynthia

VWX2017 3D rendering

Question

Hi, in the top/plan view, the design I created appears but when in top view and 3d views, nothing appears. It just happened yesterday.

90079406_224833475326892_132475405796900864_n.jpg

89947407_659217694904786_1704151819422269440_n.jpg

89961758_529129491315499_2201182825237970944_n.jpg

Share this post


Link to post

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

It's possible that the clip cube is restricting the 3d view area to a space that doesn't include what you are currently drawing.  Try turning it off.

Share this post


Link to post
  • 0

Agreed. Turn off the clip cube and the model will display. I suspect the geometry is outside the bounds of the clip cube.

Share this post


Link to post
  • 0
Posted (edited)

I have just turned off but nothing appears. But when I move the cursor, things come out. Disappears once cursor moves away.

Edited by Cynthia

Share this post


Link to post
  • 0

If you do a select all and then Control-6?

 

Or just a Control-6?

 

Make sure your class organization is set to show/modify others.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...