Jump to content
  • 0
LarryO

Why are these lines rendering?

Question

The smoothing angle should be preventing both of these lines from rendering. They represent the end of the fillet arc between the flange and web on a W shape beam. The beam has pieces cut from and added to it. If changed from dashed hidden line rendering to hidden line rendering the dashed line will be removed. So this is two different functions that are not operating as expected. Both should should be r eacting to the smoothing angle setting.   

Image20200309-001.JPG

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I've gotten odd extra lines like this in places where they shouldn't be more than once over the last week. Thought it was a fluke at first but now that I see you're having the same issue I wonder if there's a bug in there somewhere...

Share this post


Link to post
  • 0

There are a couple of other basic functionality issues with rendering that keep me from doing more 3d work in VW. Like OpenGL not rendering section viewports with shadows and grey tones. Not being able to figure out how to define a hatch to appear where an object is in section like cutting through a steel beam results in solid black, again a section viewport.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...