Jump to content
  • 0
kklik

Sketch style not being applied to dimension lines

Question

Hi,

I'm wondering if anyone else has noticed that sketch styles are no longer being signed to dimension lines in viewports.

I have viewport with "Open GL" Background render setting and a "hidden line" foreground render setting with the "sketch hidden line" option ticked in the "foreground render settings" tab.

It seemed to be working fine last week before I upgraded to SP2.2 ūüėē

Aren't they supposed to fix bugs not create them?

Screenshot 2020-03-02 15.17.13.png

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

To add some further info - The dimension line is shown as "sketched" when the preview button is pressed but then does not get applied when the OK button is pressed.Short video attached.

Share this post


Link to post
  • 0

There is a bug. I believe it will be fixed in a future service pack. The following thread explains a possible work around.

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

√ó
√ó
  • Create New...