Jump to content
  • 0
Michal Zarzecki

Object Properties not Updating after Selection

Question

Hi guys,

 

Have you ever experienced a problem where Properties are not updating/ responding to the object selected?

 

I keep clicking around my model and Properties keep showing the same thing. I don't know one way to get them work. Sometimes they just 'get it' but sometimes they stay like that whatever I do.

 

I have a feeling that VW sometimes gets into that 'mood' that it just refuses to cooperate. As if it was a temporary malfunction or bug. Often it disappears after restarting the program.

 

Another similar problem is Object Centered Flyover (orbiting) mode. I have it selected, but VW doesn't execute it - i.e. sometimes it does, sometimes doesn't. Moody software :/. Exactly something that you need when under pressure. 

 

Any thoughts?

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Michal
THese problems make me think there is an issue with the configuration of the graphics card. I know we looked at this briefly when I visited. 

Look at the controller software for the graphics card and ensure it is set to allow Vectorworks to use the card. 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...