Jump to content
Robert D

Property Line as Texture Bed on Site Model Surface

Recommended Posts

I created a property line on the same layer as the site model, intending to project it on the surface of the site model.

To do this, I set the property line as a texture bed and created a class with a selected texture and solid fill.

Then I tried updating the site model but nothing happens. Thought maybe someone may be able to help (I'm a novice level Vectorworks user).

Thanks.

 

Robert

Share this post


Link to post

@Robert DRobert, based on what you posted this is exactly how this would work. If you could PM me your file I could take a look and get back to you with a solution.

Share this post


Link to post

Hi bgoff,

 

I got the property line to work/appear on the surface by updating the site model when in Top Plan view.

 

Robert

Share this post


Link to post

Any time there is a "Texture Bed you need to update the model for the changes to take affect!

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...