Jump to content
  • 0
Kristin Proeger

Section Marker Appears Blank in All Viewports

Question

I have a section line in my drawing that isn't showing the number and page number it is referencing. It shows up like this in both the design layers of both the first and second floor as well as the viewports of the first and second floors. The other section lines display accurately. It is also currently linked to the section viewport. Also, is there a way to flip it so that the "arrow" side is on the left instead of the right?

 

Thanks!

 

613394719_ScreenShot2019-12-19at1_47_31PM.thumb.png.83e40a72a49314d743263099bb889a70.png

Share this post


Link to post

3 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Okay, so I found the numbers. They are about 200 feet away from the section cut. When I try to move the numbers back to the section, the whole section cut moves instead of just the numbers. Any way to just move the numbers? Thanks!

Share this post


Link to post
  • 0

Just a guess as I don't have Vectorworks open right now but try setting the line marker as your first symbol and then the differentiate symbol marker option set to the circle/arrow. So select them in the opposite order in the 'set marker style' setting

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...