Jump to content
  • 0
Camden

Symbol Insertion Issue V2020 OZ-SP2 - Resolved

Question

Hey All,

 

So I resolved my issue, which is semi operator error, and semi a silly change in 2020

 

For those playing at home.  Basically I NEVER select the symbol insertion tool from the toolbar, because the tool is automatically selected when you choose a symbol from the resource library.  It would seem in 2020 though,  the tool defaults to wall insertion mode on start up.  Surely this should not be the default as wall insertion mode is so speciifc to architecture.

 

Anyway, for now I know I have to turn this option off each time I start working on a drawing.


Cheers


Cam

Edited by Camden
Resolved

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...