Jump to content
  • 0
KrisM

Can't Activate New Install

Question

Have installed VW2020 om my Windows 10 PC. The activation pop up comes up and I click on it. I get a communication error.

I have tried disabing all anti-virus and firewall programs. No good. Tech support hasn't been any help as it is a problem with my computer and not with VW.

I also installed VW on  my laptop and the activation went through fine. Both machines access the internet through the same router so it would seem the router is not blocking anything. If I look my PC firewall settings, VW has permission to access all ports both incoming and outgoing. Using Avast for anti-virus and firewall.

Not sure where to look next. Any suggestions out there?

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...