Jump to content
Sign in to follow this  
david p

Screen Refreshing

Recommended Posts

I was working on a drawing that was started on a different machine. The person working on this file was experiencing problems. The drawing would not refresh itself after an object was moved (you have to zoom out to see the results). I thought it his machine, but later I started working on the file and was having the same results.

any ideas?

[big Grin]

Share this post


Link to post
Guest

Run Disk Utility and see if the problem persists.

Share this post


Link to post

I had similar experiences and traced part of the problem to Font issues.For example having OS9 font 'Arial' in the file but that a different font 'Arial' in the OSX System Fonts. Or having font declarations in the file which were not in the system.

Share this post


Link to post

quote:

Originally posted by Katie:

Run Disk Utility and see if the problem persists.

the problem is persisting...

Share this post


Link to post

David,

We had a problem like this as well, I can only offer corroboration not a solution.

We had a file where working in the annotation of viewports after duplicating items that dimensions, the duplicated objects, various items would not show up. It was all to do with refresh, because when the Dimensions failed to appear, there would be what looked to be a white rectangle that demarcated the bounding box of said dimension.

We sent the file in, and they asked us to disable a couple of fonts, but to no avail. Thus far it seems to be limited to that file, but we are only a month or two into the migration to VW11.

Share this post


Link to post

Wouldn't you know it, I say it is only one file, then the file I am working on starts this behavior. I was using the OIP to try different rotations of a piece of text, and after the 4th or fifth, it suddenly dissappeared, but came back after a pan.

Share this post


Link to post

I too have had similar problems with screen refresh and screen flickering in VW11.5. I have posted numerous times with this question and it most frequently happens with callouts or text editting. We are on WinXP and I have it occurring on two seperate computers. The revision cloud is the next one causing file corruption. I sent in a good example of this previously and was told it was a layer scale issue. I don't accept this as a proper answer.

I cannot be the only experiencing these callout problems. Any other takers??

Tom in PA............still slooowww!

Share this post


Link to post

Unfortunately, this is one of those persistent issues that's been around for quite some time now. After struggling with it and finally getting it beat, I can just say that if there are any 'conflicts' between fonts or font sizes or objects or hatches or hatchename strings or classes or layers or symbols or tools then VW responds with the behavior noted. Thats it ... simple.

I run each file through my quantum chromatograph to check for the misalignment of entangled qubits ; )

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...