Jump to content
  • 0
Klaus Koch

Problems with OpenGL Rendering in VWX 2020

Question

After modifying 3D objects or creating a new 3D object, OpenGL rendering is invisible.
It needs a program restart to see it again.

 

Vectorworks 2020 SP1
Windows 10 Pro 64bit, Version 10.0.18362 Build 18362

graphic card  NVIDIA Quadro P3000, driver 440.97 (current driver)
Verctorworks is running with the graphic card

wireframe.png

marked OpenGL.png

after VWX-Restart.png

Share this post


Link to post

6 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Is this happening with new files? Or files imported from previous versions? I haven't been able to replicate your issue. Could you share your file via DM for testing?

Share this post


Link to post
  • 0
8 minutes ago, Klaus Koch said:

Sorry, but what is via "DM"?

Direct message. thanks

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...