Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
rDesign

Vw2020 Issues with Attributes Palette Utility Menu

Question

In previous versions of Vw, I could set all attributes to be 'By Class' on the Attributes Palette by selecting the palette's Utility Menu and selecting 'Make All Attributes by Class'. This no longer seems to work Vw2020, as when I select 'Make All Attributes by Class' none of the attributes change until I draw an object -- then the palette changes to the Class attributes.

 

Then if I switch to a new Class, the attributes palette doesn't update to show the attributes of the now current Class. Something seems seriously broken.

 

EDIT: it seems to be working correctly now, so I think it was directly caused by what I reported in this other thread:

 

Edited by rDesign

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...