Jump to content
  • 2
Sebastiaan

automatically assign class of lighting device is broken V2020

Question

Hi,

 

The spotlight preference "automatically assign the class of lighting devices" does not work anymore. The class that is created is not the value of the field that I set but instead it is "0".

 

See attached image. 

 

Mac OS Mojave on VW 2020 tried on  converted 2019 file at first, restarted the program. Tried on new clean 2020 file same result.

 

Please file as bug. Example file is attached.

 

Regards,

 

Sebastiaan

 

1045908223_ScreenShot2019-09-24at11_55_48.thumb.png.a3e613160d25cef95973cf0984200c22.png1951646563_ScreenShot2019-09-24at12_00_55.thumb.png.54ca89eb6c3c20b563afb70c7e6f9ad6.png

assign sptlight class bug.vwx

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

I can reproduce the problem and we will have someone investigate the issue. VB-165352

 

Share this post


Link to post
  • 0
1 hour ago, klinzey said:

I can reproduce the problem and we will have someone investigate the issue. VB-165352

 

Thank you! 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...