Jump to content
jwseas

Massing Model Roof/ Walll Issue

Recommended Posts

Hi,

 

I'm trying to create some simple massing models with gable ends. I have created a custom roof by editing the massing model. With the 'fit walls to roof' command unavailable, I have chosen the option to show the gable wall in the roof in the roof design preferences. This seems to have a set back from the wall and create a ledge. There doesn't't appear to be a way of setting the massing model wall thickness and when changing the gable wall thickness, it only sets the wall further back into the roof leaving the ledge. When looking straight on at the model, there also seems to be a physical gap between the top of the massing model wall and the gable wall.

 

If anyone can shed any light on this, it would be much appreciated.

 

James

Screenshot 2019-08-22 at 18.00.44.png

Screenshot 2019-08-22 at 17.59.49.png

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...