Jump to content
mjm

Something is wrong with my baby…Major Graphics Glitch

Recommended Posts

Posted (edited)

VW 2019 latest SP. Working from a viewport back to a DL the view changes to a DL view of the same POV as viewport camera. I choose Top/Plan several times, it draws a OGL screen briefly, then kicks me back to a view showing only info from one layer in Persp. Freaking out.

Saved / shutdown / restarted.

Open file: same state as above. Decide to record for posterity and in so doing, (spoiler alert) got the Top/Plan view restored. But I am still a bit shaken and have lost nearly an hour of labor over this. Hope the file's ok…

 

Be sure to watch the View Dropdown Menu choice during this and compare to what you see onscreen.

UPDATE:

Things are still strange in Graphics-land, see attached screenshot. I've been on Best Performance for a couple months now, without issue.

 

LATEST:

Welp, Unified View was off, perhaps that is the culprit?

 

Screen Shot 2019-08-13 at 3.07.27 PM.png

Edited by mjm
Possible solution discovered

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×