Jump to content
  • 1
David Homer

structural beams displaying incorrectly in 3D

Question

Hi all, 

I have modled some structural beams as a ring beam for a roof structure im designing. while placing the beams into the context of the model the beam shape was set to the default (imperial) I changed the beam shame to metric. In plan the beams look fine but as soon as I view the model in 3D the beams are scattered all over the place and rather than the curved beams I drew they are split into straight sections with are also displaying scattered throughout the model.

Has anyone experienced this before? If so how did you fix it?

 

Thanks

Dave

iMac 3,3gGHz i5, 16GB 1600MHz DDR3, AMD Radeon R9 M395 2048MB, macOS High Sierra

 

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...