Jump to content
Sally yang

Plant elevation figure (2D symbols) are not showing

Recommended Posts

Hi all, 

 

I have downloaded some 2D plant elevation figures (dwg format), and I make individual one as symbol and exported. I want to use them in my elevation drawing. However, even though all the figures are showing properly in resource management, when I place them in my elevation drawing there's nothing showing. I had similar problem with symbols that I created and exported. Are there any way to solve this problem? I have attached an image to show what's like in resource management. The blue dot show where I import the tree figure (but nothing shows up...)

 

Also, I can only find 2D plants elevation in photorealistic or artistic version. I would like to see if there are some 2D geometric based plant figures that ready to use. Any advice would be helpful! Thanks

Plant elevation problem.PNG

  • Like 1

Share this post


Link to post

Have you checked all your classes are on? maybe the symbol is using class(es) that aren't visible?

  • Like 1

Share this post


Link to post

@Boh Thank you! I just checked that's the problem indeed! I didn't expect the imported figure is on a new class created on its own and default as not visible...

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Glad that worked.  It's often a good idea to import 3rd party symbols into an empty file then adjust classes / attributes before bringing it into you project file. Avoids importing random unwanted stuff and messing up your file.

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×