Jump to content
  • 0
First Garden Design

Creating Viewport in Landmark

Question

I have been using Landmark for some years but now I am having a major issue that Landmark does not generate an image within the boundaries of the Screen shot. I have always followed the same procedure so I would love to hear why this is happening now.

Here is my sequence.

Here is the sequence I have followed for years.

 

1.     Screen  top plan 

2.     2. Click Renderworks Camera

3.     camera set then to where I want it to aim

4.     Activate Camera

5.     Set Camera Height and Look at height as necessary
The screen now shows the four corners of the viewport.

6.     The 4 Blue “L” corners that will be the size of the viewport are showing  on the screen

 

7.      I go to ‘View’ then ‘Create Viewport. In every image up and until Monday I then generate the 3D image within the ‘L’ corner boundaries.

8.     Until now. I get a full screen image, which takes 3 times as long to generate especially when I want the image at high resolution.


Please tell me what is wrong.

Screenshot 2019-06-07 at 11.00.49.png

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

Can you try turning on "Cropped perspective" in your Document Preferences?  Go to File>Document Settings>Document Preferences>Display

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×