Jump to content
  • 0
WesR

Viewport Layer Opacity for Seating Sections

Question

I'm having trouble with seating sections not responding on screen to the layer opacity setting in sheet layer viewports. When exported to PDF they render correctly though. Here's an example with screenshots from the PDF and what I see on screen.

 

opacity_PDF.PNG

opacity_on_screen.PNG

Share this post


Link to post

2 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

@WesR, Did you end up figuring this one out?

 

If not, my first guess would be something with the navigation graphics. Can you try going to Tools > Options > Vectorworks Preferences > Display Tab and try the different navigation graphics options at the bottom to see if this occurs through all of them?

 

I may also need to take a quick look at the file to see what else I might be able to discover. If you can either attach the file here or PM it over to me, I can take a further look.

  • Like 2

Share this post


Link to post
  • 0

@ASagatovVW , your first guess would be right. Setting the navigation graphics to "good performance and compatibility" got it working. Thanks!

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...