Jump to content
wclights

Vision crashing when trying to open MVR file

Recommended Posts

Hi all thanks in advance for any help. I am having a lot of trouble getting MVR and just Vision in general to work. I take my Vectorworks file and I export to MVR. Then I open Vision and try to open the MVR. Vision takes a second and then crashes with no error. I try Send to Vision (which as I understand it sends it as an ESC) and that actually opens, but it's missing some lights. Regardless, even when I get the ESC to open it doesn't have color info and it isn't controllable through the eos nomad software even though I have my patch set up, trying both Artnet and sACN. The Vision help page is laughable. Does anyone have any insights into what I may be doing wrong or possibly an online guide I can possibly use to get moving on this? Thanks again.

Share this post


Link to post

First, make sure you running the 2019 SP3 versions of both Vision and Vectorworks.

If there are missing lights in your ESC that is usually an indication that the fixture mode is not set. We try to default to an appropriate mode but some fixtures have no default mode.

If you are still having issues please contact tech support directly.

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...