Jump to content
  • 0
DurhamGardens

Exported plant symbols

Question

I always export my plant symbols from my own file of Plants favourites into the design I'm working on as required, but since moving to VW 2018 this does not seem to work correctly anymore....

The exported plant symbol in the new file have no class associated with (despite having Auto-classing enabled) and don't display any of the tag attributes they had in the original file, nor have the correct definition, etc.. I can turn on manually the Plant class on and all the tag attributes I need but this is very time consuming and even after doing this the tag text is barely visible despite being set in the document at 12 points.

I have tried repeatedly copying the plant symbols in new documents but no luck...

Any help would really be appreciated as this is driving me spare ...

Share this post


Link to post

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...