Jump to content
David Bracher

Hardscape

Recommended Posts

Hello dear people can you please help.

 

I create a hardscape using the hardscape too. Everything looks fine in 'topview'

 

I then click to right isometric, everything disappears. I have tried open GL etc etc , I am going crazy, and suggestions please 

 

Thank you 

David 

Share this post


Link to post

Hi David

 

Two options worth checking:

  • Are your design far from the internal origin?
  • Du you have unified view checked 
  • Like 2

Share this post


Link to post

Hi David, I am having the same issue here. All the hatch associated with the hardscape disappear in 3D viewports after make the hardscape into 3D. Have you find out how to resolve this problem? 

 

 

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...