Jump to content
line-weight

Why is object showing in one section but not the other?

PVA - Jim

This issue was corrected in 2019 SP1.

Message added by PVA - Jim

Recommended Posts

(This is VW2018)

 

The screenshot is from the attached file.

 

The model contains two objects: a wall object and a polygon object ('green gridline').

 

Section one cuts through the wall and the green gridline, and both show up as expected.

 

Section 2 cuts only through the green gridline. The wall shows in the background in elevation as expected but the green gridline does not appear at all. Why is this?

 

(File contains 2 saved views so you can look at the model and the sheet layer)

 

1100606293_ScreenShot2019-02-06at16_40_35.thumb.jpg.81b237446d80fe32bfb301700612be0b.jpg

 

gridsect.vwx

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...