Jump to content
  • 0
Brittany

Hatch disappears in 2D symbol

Question

Hello,

 

When I make an object a 2D symbol, the hatch I have it filled with is not visible unless I am editing the symbol. When I click out of the edit mode, the hatch reads as a white fill.

What is happening here? It just started doing it. I have VW 2018.

 

Thanks,

Brittany 

Edited by Brittany

Share this post


Link to post

1 answer to this question

Recommended Posts

  • 0

@Brittany I'm thinking this has something to do with using page-based units (for either the Hatch or the symbol itself), but it's hard to be sure without seeing the file. It's been awhile since you posted this but if you're still looking for a solution please message me a file containing the 2D objects that are being converted to symbols.

 

Best Regards,

 

Tim

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Answer this question...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...