Jump to content
Developer Wiki and Function Reference Links Read more... ×
STERNontwerp

SetLineAtt - Linestyle bug

Recommended Posts

@STERNontwerp

It looks like the description for this node is incorrect. If you plug a value in such as -26, you will get a linestyle. The -1 through -8 appears to be outdated from a time before modern linestyles came into place.

I'm going to put a bug in for updating the description as well as a more user-friendly interface for this node.

 

Thanks for pointing this out!

 

I'll also create a node for you (hopefully sometime today) that will provide a popup to select the linestyles in our default content.

Share this post


Link to post

Great, thanks,

(I could send these things directly to you, but I suppose it is usefull if others can see what is happening)

Ernst van der Vecht

Share this post


Link to post

I think it's great that you share your questions with the forum, so no problem there!

 

In this file, I've created a popup node that references the default line styles, hopefully this can help hold you over while I work out a fix for our default content 🙂

You may need to enter and exit the script of the node to update it to the line styles that shipped with your version of Vectorworks.

 

Please let me know if you have any questions.

SetLineAtt_iLinestyleQuestion_MFarrell.vwx

 

Edit: This node works in the English version. In order to use this node in non-English versions of Vectorworks, you may need to edit the filename in the script.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×