Jump to content
  • 0
Liene Cikanovica

Data Tag Disconnects From Record Object

Question

I have some placed data tags (room tags) disconnecting from record object (Space). It looks like it is happening after updating Data Tag Style.

I am not sure what I should do to avoid that. We will place hundreds of different tags through many sheets of drawings, I don't want to be worried that some of those tags will show blank.854197370_ScreenShot2018-12-07at3_30_12PM.thumb.png.b59601c7f72736d24753ab0c0f255fc9.png

Share this post


Link to post

4 answers to this question

Recommended Posts

  • 0
16 hours ago, Liene Cikanovica said:

I have some placed data tags (room tags) disconnecting from record object (Space). It looks like it is happening after updating Data Tag Style.

I am not sure what I should do to avoid that. We will place hundreds of different tags through many sheets of drawings, I don't want to be worried that some of those tags will show blank.854197370_ScreenShot2018-12-07at3_30_12PM.thumb.png.b59601c7f72736d24753ab0c0f255fc9.png

 

I would contact tech support and/or bug submit the issue (link at the bottom of this page) so it gets documented. @KIvanov may also be able to help.

 

Kevin

 

Share this post


Link to post
  • 0

Hello Liene,

 

Could you send me a test file and eventual steps how to disconnect the data tag(s)? Do you use the project sharing?

 

Thanks,

Kostadin Ivanov

  • Like 1

Share this post


Link to post
  • 0

@KIvanov 

We use project sharing. I don't know when exactly the tags get disconnected. My theory was that it gets disconnected after editing the Data Tag Style and committing. There were more people working on a file and placing the tags while I was updating the Data Tag Style.

The Data Tag Style itself is referenced in from a library file and I would edit it from my project file directly (not form the library file). 

From time to time I see some tags being disconnected after fixing them. Now I was trying to to it in my test file and all was fine.

 

Thanks!

Share this post


Link to post
  • 0

Hello Liene,

 

We found this issue (issue with project sharing) and we will fix it in next SP.

 

Best Regards,

Kostadin Ivanov

  • Like 1

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×