Jump to content
RobbieButler

VW2019 - Spotlight Numbering

Recommended Posts

Hello! 

 

I'm having trouble using the new spotlight numbering tool in VW 2019. 

I can't seem to get fixtures to take the channel info. I've attached a video of the problem.

 

Any ideas?

 

Rx

 

Edited by RobbieButler
added video

Share this post


Link to post

Currently you have no instruments selected so you will need to manually select each instrument in turn when you click OK. Double-click on a blank area to end the command.

If you select the instruments beforehand, then you will see the Numbering Direction section un-greyed and you will then be able to number your instruments using the criteria there.
 

I hope that helps

 

Mark

Edited by markdd
  • Like 1

Share this post


Link to post
5 hours ago, markdd said:

Currently you have no instruments selected so you will need to manually select each instrument in turn when you click OK. Double-click on a blank area to end the command.

If you select the instruments beforehand, then you will see the Numbering Direction section un-greyed and you will then be able to number your instruments using the criteria there.
 

I hope that helps

 

Mark

 

Hi @markdd,

 

Thanks for the response  - yep, that's what I've been doing, but it doesn't seem to work.

Rx

Share this post


Link to post

It doesn't look like it is behaving itself quite the way mine does. Add a label legend to it and see if the channels numbers are entering the same as mine are before you end the tool command. Are you double-clicking at the end? If you are not, then you should be.

 

Share this post


Link to post

There's already a label legend on it. Which works when manually inputting information. I'll try restarting it and see if that works...

 

Rx

 

Share this post


Link to post

Unless you are very far down the line, I suggest you import all the work you have done so far into a clean file and work on from there. A layer import is best IMO. There may be other issues down the line...

 

Did this drawing originate from a different version of Vectorworks?

Share this post


Link to post

Nope, it started in 2019. 

 

I haven't changed anything, but closed the program and restarted it again before importing - that seems to have done the trick! No import required.

Odd, I haven't changed anything since the last time I restarted. 

 

But problem seems to be solved!

 

Thanks Mark!

 

Rx

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...