Jump to content
  • 0
Marconi

VW2018 Vanishing objects in rendering?

Question

Hello,

 

I'm having a seemingly funky rendering issue across multiple files. I'm running VW Spotlight 2018 SP4 and am unable to render in Final Renderworks or as Custom Renderworks. Its as if the operation never starts and all my objects, symbols, etc. become transparent (as in they become invisable). Everything is still selectable and appears with an orange outline when selected. Also of note is that when I zoom in and out with the mouse, I am able to briefly see all objects crudely rendered. However, the moment I release the mouse when zooming to lock in a view, all objects revert to their incognito modes and disappear once again. Open GL rendering seems to work just fine. File uploaded below 

 

I cant find anything else about this problem on the forums, so I know I'm missing something. Or perhaps I'm just a victim of not enough GPU for VW? Any thoughts would be appreciated.

 

Specs:

MacBook Pro 10.13.6 (13-inch, 2016) 

2.9 GHz Intel Core i5

8 GB 2133 MHz LPDDR3

Intel Iris Graphics 550 1536 MB

 

Running VW2018 Spotlight

Chandelierv1.vwx

Share this post


Link to post

Recommended Posts

  • 0

@Jan-Burger TROOST This issue  is persistent through all drawings I have attempted to render. So no, no drawings are rendering as they should. When I performed a full re-install I also started a new user profile for a true clean install...to no avail. 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×