Jump to content
Jainsworth

Site Model First Attempt

Recommended Posts

Hi all,

 

I have been experimenting with creating a site model of a quarry.

 

It is quite a large dataset contour wise, and I successfully converted the 2D polys to 3D. When applying a site model however, it appers as a sort of mesh / spider web. Any suggestions? On the right hand side, I can see that the visual element is set to 3D mesh.

 

Using Landmark 2018.

 

Thanks

 

Joe

Captureofcontours.PNG

Share this post


Link to post

3D Mesh would look like this, yes. You should be able to select Extruded Contours to only see the contour edges and surfaces themselves if you like.

This covers that and other visual settings for Site Models in detail: 

 

  • Like 1

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...