Jump to content
JeremyLondonRMLA

Site Model 2D Cut & Fill Display Not Working in VW 2018

Recommended Posts

Hi Team.

 

I've encountered an issue with the Site Model 2D Cut & Fill display in Vectorworks Landmark 2018. 

 

When I tick the 2D Cut Fill Area option under Site Model Settings > Graphic Properties > Site Analysis, and exit the settings window by clicking OK, nothing happens. When I open the Site Model Settings window again 2D Cut Fill Area has been automatically un-ticked.

 

In Vectorworks 2017 and previous versions this doesn't occur. Following the above steps adds red & blue cut & fill areas to the Site Model 2D display.

 

Has anyone else encountered this same problem?

 

Regards

Jeremy

 

 

Share this post


Link to post

I just tested this in SP3, and it is working fine for me. You do need to set the 3D Style to Cut and Fill. The Cut and Fill display is a 3D option, not a 2D option.

Share this post


Link to post

Hi Tamsin.

 

3D Cut and Fill is working fine for me also.

 

I'm referring to the 2D Cut Fill Area option in the Site Analysis Tab of the Site Model Graphic Properties. See attached screenshot from Vectorworks Landmark 2017, showing the expected 2D site model appearance with this option selected. It appears there may currently be a bug preventing this option from being activated in VW 2018.

 

20180414_Vectorworks Landmark 2017_Site Model 2D Cut Fill Area.jpg

Edited by JeremyLondonRMLA

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×