Jump to content
Sean Harrington Architects

Road won't cut through site model fully

Recommended Posts

Hi there, 

 

Could anybody please give me any advice as to why, when I create a road (with "create pad" selected) it does not cut all the way through my site model. Although it looks like it has worked in 2D, the 3D model appears to go through the site rather then cut it away...? Please see attached screenshot below. 

 

Any advice would be appreciated. 

 

Kind regards. 

 

5aa69dcedfb0e_ScreenShot2018-03-12at15_33_03.thumb.png.6031b56a9183ebf068f4d43a3e463a3d.png

Share this post


Link to post

As well as creating the pad, did you also create the grade limits? 

 

Does the site model model have any errors shown on the Object Info palette?

Share this post


Link to post

Hi Johnathon, 

 

I think the problem was my grade limits yes. I have actually resolved my problem in the meantime, it was more of an issue with toggling on an off proposed and existing landscapes. Thank you very much for your response.

 

 

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×