Jump to content
Sean Harrington Architects

Road won't cut through site model fully

Recommended Posts

Hi there, 

 

Could anybody please give me any advice as to why, when I create a road (with "create pad" selected) it does not cut all the way through my site model. Although it looks like it has worked in 2D, the 3D model appears to go through the site rather then cut it away...? Please see attached screenshot below. 

 

Any advice would be appreciated. 

 

Kind regards. 

 

5aa69dcedfb0e_ScreenShot2018-03-12at15_33_03.thumb.png.6031b56a9183ebf068f4d43a3e463a3d.png

Share this post


Link to post

As well as creating the pad, did you also create the grade limits? 

 

Does the site model model have any errors shown on the Object Info palette?

Share this post


Link to post

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


 

7150 Riverwood Drive, Columbia, Maryland 21046, USA   |   Contact Us:   410-290-5114

 

© 2018 Vectorworks, Inc. All Rights Reserved. Vectorworks, Inc. is part of the Nemetschek Group.

×
×
  • Create New...